Who I'm?

who I'm!?

vineri, 15 aprilie 2011

mamă

Niciodata nu am incercat sa-ti zic ce simt sau ce gandesc in momentul respectiv.Nu am avut curajul sau mi-a fost teama de reactia ta. Am incercat sa pun pe o foaie de hartie ce simt pentru tine.Si asta a  sunat in felul urmator.


"Nu stiu ce crezi tu sau ce ti-ai dorii sa crezi ,dar eu te consider ce-a mai buna mama din lume,desi uneori stiu ca sunt un copil cumplit de ciudat,enervant si deseori foarte irascibil,dar te rog frumos sa ma ierti pentru aceste defecte ale mele...Nu as putea concepe viata fara tine,nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi,nici nu imi trece prin cap . Mi-a fost foarte greu ,cand tu erai plecata si eu eram cu mamaia.Nu-ti pot descrie golul din sufletul meu ,dar ma bucur ca esti aici cu mine,ma simt mult mai protejata si mult mai iubita .Desi nu iti arat ca te iubesc sau nu iti zic "te iubesc" asta nu inseamna ca nu te iubesc.Esti tot ce am mai frumos pe lume.Stiu ca sunt foarte rece in anumite circumstante,dar asta am mostenit-o de la tine...si orgoliul? nu pot sa promit ca no sa-l mai am ,pentru ca nu pot.Tot tu mai invatat ca nu exista "nu pot",dar..
Mai ridicat cand uneori credeam ca nu o sa ma ridic niciodata.Mi-ai arata ca pot sa tin capul sus chiar daca uneori doare.Mai facut sa zambesc,sa plang,sa tip,...de toate,dar prin toate astea tu mi-ai dovedit ca esti aici cu mine."

                                                                     P.S e mult prea personala .Te iubec mamă...

Un comentariu: