Who I'm?

who I'm!?

duminică, 19 februarie 2012

La multi ani !!

7 martie 1952-7noiembrie 2009...Si inca nu m-am obisnuit cu ideea ca nu mai esti langa mine,ca nu te mai vad zi de zi si ca nu ma mai pupi pe frunte ca atunci.Mie asa dor de tine,de mirosul pielii tale,de cuvintele tale...Aseara am fost atat de nesimtita cu persoanele dragi mie incat nu mi-am gasit refugiul deloc,te vroiam langa mine ,vroiam sa ma linistesti.

Sa stii ca inca nu am invatat cine imi este preten si cine nu,trebuie sa mai lucrez la asta,dar am invatat ca pot avea incredere in cateva persoane care le pot numara pe degete,fireste inca te aflii in numaratoarea mea.
Nu am mai vorbit de foarte mult timp cu tine si nici tu cu mine,parca te-ai ascuns de mine...stiu ca nu esti mandru pentru ce am facut ieri,dar promit ca o sa fii...Am crescut si nu mai pun urechea la tot,dar stii foarte bine ca nu ma pot ascunde dupa degete si nu imi place sa mint asa ca m-am hotarat sa iti zic cateva cuvinte,poate asa ma linistesc.
Intrebarea mea frecventa pe care o pun este "esti bine"?Am incercat sa fiu altcineva sa nu-mi mai pase,dar e aiurea rau,nu pot bunicule...
Cu cei 17 ani ai mei inca ma consider o copila de 5 ani,ar trebuii sa vi sa ma vezi s-au cel putin sa ma trezesti la realitate...Am ramas aceasi fata ambitioasa,vorbareata si irascibila...apropo vreau sa ma fac roscata,sper sa-ti placa tu mi-ai zis ca "unele schimbari sunt bune".Mama si cu tata sunt bine le e dor de tine,dar nu mai mult ca mine...Nici in vis nu imi mai apari nu crezi ca esti cam egoist?in fine...te pup...papa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu